Media

Disponering av Simma24 i media

Radioreklam i Mix Megapol Göteborg, Borås, Trestad, Uddevalla, Varberg och NRJ Göteborg, Bohuslän. Totalt 374 spottar mellan 19-31 oktober 2015.

 

Mix Megapol, reklam Mix Megapol, intervju med vår simmare Kari Martens 27 oktober 2015.

 

Pressrelease Rexius Records, debutsingeln ”Unstoppable” skriven specifikt för Simma24 släpps 29 oktober 2015.
Rexius Records Pressrelease Unstoppable

Förmiddag P4 Göteborg, intervju med vår simmare Kari Martens 30 oktober 2015.

 

Metro, artikel i hela Sverige, framsida och 1/4-sida i tidningen 31 oktober 2015.
Metro Aron skall simma i ett dygn för välgörenhet

 

Välkommen att skriva en artikel om Simma 24

För en personlig intervju ger vi er kontaktupgifter till en av våra simmare som bor i ert geografiska område. Dropbox-inbjudan för högupplösta bilder tillhandahålles, notera att våra frivilligarbetande fotografer äger bilderna.

KONCEPT

• En ny form av event-baserad tävling inom svenska motionslopp. Lika del tävling, lika del upplevelse.

• Unik välgörenhetsprofil, vi skänker pengar till Läkare Utan Gränser, överbliven mat och dryck till Stadsmissionens caféverksamhet och eventet Miljödiplomeras i år. Vi gör det får vår skull, men också för andra att följa efter.

• Extrem utmaning. Tidigare var en Ironman (triathlon) det tuffaste för de tuffa, nu har en familjefar eller -mor i varje villakvarter gjort en. Vi erbjuder en ännu tuffare utmaning.

• Demokratisk utveckling. Vi som organiserar gör som våra simmare och sponsorer vill, inte alltid som vi själva vill. Enkätundersökningar är det främsta redskapet.

• Simma24 är först ut, Cykla24 kommer nästa år, samtal förs om Skidor24 och Springa24. Det är samma idrotter som i En Svensk Klassiker, men i 24-timmars tävlingar. Allt i staden Göteborg.

FAKTA

• Varje timma simmas en engelsk mile (avrundat till 1.600 m). Om simmaren är klar efter 32 minuter, så är det 28 minuter vila. Därefter start igen, varje jämn timma.

• Intresset för simning har exploderat de senaste åren, crawlkurser säljer slut gång på gång.

• Eventet går 2015-10-31, start kl 07:00. Adress Valhallabadet, Valhallagatan 3 Göteborg.

KÖP EN ARTIKEL

Vi samarbetar med Magnus Carlsson, frilansjournalist.

www.magnuscarlsson.com

 

Magnus Carlsson är en av Sveriges mest anlitade frilansjournalister, som varit publicerad i ett 100-tal olika tidningar och magasin. I dag jobbar han regelbundet för ett tiotal publikationer med träning & hälsa, nöje & kultur och ekonomi & företagande som sina specialistområden.